5 Αυγούστου 2013

"ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

Ο Γιάννης Αναστάσιου είδε καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα φιλικά, τονίζοντας πως η ομάδα έχει ακόμα περιθώρια βελτιώσεις...


Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Λατσιο:

Για την κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα,είπε:
"Όπως είχα πει η ομάδα είναι εντελώς διαφορετική και σταδιακά θα βελτιωνόμαστε. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Το θετικό είναι πως βγάζουμε ενέργεια και διάθεση και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Όλοι δουλεύουμε για κοινό στόχο. Έχουμε τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστες προπονήσεις. Με μεγαλύτερη ένταση προπονήσεων, μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα, είπε: 
"Ήταν μία θετική εικόνα. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά. Περιμένουμε να ανέβουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη συνέχεια".

Για τον κόσμο που ήρθε καλοκαιριάτικα στο γήπεδο, είπε: 
"Είναι σημαντικό που ήρθε αρκετός κόσμος σήμερα. Θα έλεγα πως αυτό με τη διακοπή ήταν απαράδεκτο. Προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό και αυτό δεν μας βοήθησε. Τους θέλουμε στο πλευρό μας. Θα υπάρχει πίεση, αλλά και σε αυτό δουλεύουμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας".

Για τις επόμενες μεταγραφές, είπε: 
"Τα μεταγραφικά τα χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς τώρα έχουμε ένα ρόστερ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :