18 Αυγούστου 2013

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ"

Ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπικό του μήνυμα, τόνισε προς κάθε κατεύθυνση πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τον πόλεμο κατά του σάπιου κατεστημένου...

Λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τoυ Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα, έγραψε αναλυτικά στο twitter:

"Ξεκινάμε με νέο όραμα , νέα ομάδα , νέους στόχους , με δικά μας παιδιά ! Ξέρουμε ότι πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο !

Με Χρηματισμούς , Στημένα , Διαπλοκή , με Υποδικο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο με το ένα χέρι δεμένο από τα χρέη και την διαφθορά του χτες !

Όμως όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ενωμένοι ! Θα αγωνισθούμε και θα κερδίσουμε ! Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε παντού !

Δυνατοί και αποφασισμένοι ! Να προστατέψουμε την Λεωφόρο !Μην τους δώσουμε δικαιώματα ακόμα και όταν μας αδικούν συνωμοτουν και μας κλέβουν!

Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας ! Να χτίσουμε την Νέα Λεωφόρο και να επιστρέψουμε τιμωροί και εκδικητές !"

Απόλυτα σωστά και πραγματικά όσα έγραψε ο πρόεδρος του Τρυφιλλιού, είναι πασιφανές πως ούτε και φέτος θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς την διαφάνεια του πρωταθλήματος! Οποίος έχει αντίθετη γνώμη από αυτά που έγραψε ο Αλαφούζος, είναι γαυροπροβατο, τυφλός ή υπάλληλος των λιμανίσιων...!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :