28 Ιουλίου 2013

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ"

Ο Ροκο Ουκιτς μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Εξάστερου Παναθηναϊκού και για τους στόχους στη νέα σεζόν...

Αποσπάσματα όσων είπε:

Για τις μεταγραφές πoυ έγιναν:
"Αυτό το καλοκαίρι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό για τον Παναθηναϊκό. Από την αρχή του υπήρχε ήδη ο κορμός της ομάδας και οι διοίκηση μαζί με τους προπονητές έκαναν μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έκαναν τον σύλλογο ακόμα πιο δυνατό. Και οι 4 παίκτες που ήρθαν είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες.

Τον Γιάνκοβιτς και τον Παππά τους ξέρω από πέρσι που αγωνιστήκαμε αρκετές φορές αντίπαλοι και είναι πολύ καλοί παίκτες. Και πολύ καλοί παίκτες είναι και οι Φώτσης και Μαυροκεφαλίδης και πολύ έμπειροι. Και τους δύο τους ξέρω πάρα πολύ καλά αφού στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί πολλές φορές ως αντίπαλοι και σε συλλογικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο".

Για τον βασικό κορμό που έμεινε όπως πέρσι, είπε:
"Πάρα πολύ καλό για όλους, φυσικά είναι και το ότι στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός κορμός. Ο Λάσμε, ο Γκιστ, ο Ματσιούλις. Για τον Διαμαντίδη δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί δεν νομίζω ότι υπήρξε έστω και ένας που να σκέφτηκε ότι ο αρχηγός θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό".

Για την προετοιμασία και τους στόχους στη νέα χρονιά, είπε:
"Μετά τις μεταγραφές είναι η σειρά μας. Μετά τις μεταγραφές πρέπει να αναλάβουμε δράση εμείς. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα όλο και πιο σκληρά και να αποδείξουμε ότι είμαστε "πεινασμένοι" και.. αγριεμένοι για τίτλους. Για όλους τους τίτλους. Θέλουμε και τα τρία τρόπαια.

Είμαστε πιο "πεινασμένοι" από πέρσι και αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο και να επιδεικνύουμε πάντα ομαδικό".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :