19 Ιουλίου 2013

ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13!

Το δέσιμο του Τζιμπριλ Σισε με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13 είναι γνωστό και ανεξίτηλο...Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αλλά παντοτινός πιστός οπαδός του, μίλησε σε ρώσικα μμε για την επιλογή του να βάλει τη φανελα με το 13 και όχι το 9 που είχε γενικα σε όσες ομάδες είχε αγωνιστεί.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

"Συνήθως προτιμώ το "9" αλλά στην Κουμπάν το έχει άλλος παίκτης και γι αυτό επέλεξα το "13". Επιπλέον, έχω μια πολύ πολύ θερμή σχέση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Έχουν ένα σύνδεσμο που λέγεται Θύρα 13, οπότε ο αριθμός αυτός μου είναι ιδιαίτερα οικείος και αγαπητός. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για όσο ζω το δεύτερό μου σπίτι. Είχα παρακολουθήσει παιχνίδια του μαζί με τους οπαδούς από τις εξέδρες και ήταν μια πολύ σπουδαία και ξεχωριστή εμπειρία".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :