9 Ιουλίου 2013

ΘΥΡΑ 13: "ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ"

Με ανακοίνωση η ΘΥΡΑ 13, χαιρετίζει θερμά τη νέα ιστορική αλλαγή στη "Μάνα του Λόχου" και μιλάει για τον αγώνα προς τη σωτηρία που άρχισε...


Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

"Η χθεσινή μέρα σίγουρα είναι ιστορική τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό μας. Για πρώτη φορά στην ιστορία η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τη ”μάνα του λόχου”, που ουσιαστικά αποτελεί την αρχή και το τέλος για το σύλλογο μας. Ποτέ μας δεν επιδιώξαμε να γίνουμε πρόεδροι και να αναλάβουμε εμείς τη διοίκηση, αλλά να που τελικά που αναγκαστήκαμε να το κάνουμε για να αποφύγουμε την πλήρη διάλυση των τμημάτων. Με τα χρέη να υπερβαίνουν κατά πολύ τα τρία εκατομμύρια ευρώ κανείς δεν έμπαινε μπροστά, κάτι που θα οδηγούσε το σύλλογο στο πρωτοδικείο και στην καταστροφή. Έτσι, κάτω από αυτές τις συνθήκες αναγκαζόμαστε εμείς να βγούμε μπροστά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν υποσχόμαστε τίποτα άλλωστε τα χρέη είναι τεράστια και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους μας. Η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι σκοπός μας.

Αν κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος γνωστός Παναθηναϊκός που έχει την οικονομική δυνατότητα και είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις του, θελήσει να βοηθήσει το σύλλογο, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα του τον δώσουμε. Άλλωστε χρήματα δεν έχουμε, μόνο αγάπη, ενδιαφέρον και προσπάθεια μπορούμε να δώσουμε για την ομάδα που αγαπάμε. Αλλά και ποτέ να μην γίνει αυτό, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο για το μέλλον για να ξαναγίνει ο σύλλογος μεγάλος και τρανός και πρωταθλητής σε όλα τα σπορ όπως άλλωστε λέει και ο ύμνος μας. Το κυρίαρχο καθήκον μας πάνω απ’όλα ότι και να γίνει, είναι η διασφάλιση της Λεωφόρου αλλά και το χτίσιμο ενός καινούργιου γηπέδου στην ιστορική μας έδρα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ομάδας για το παρόν και το μέλλον. Σε αυτό το ζήτημα θα είμαστε κάθετοι και απόλυτοι.

Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να είστε σίγουροι γι′αυτό. Καλούμε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι δίπλα μας για τη νέα αυτή πρόκληση. Η Θύρα 13 θα σταθεί επάξια για μία ακόμη φορά.

Y.Γ. Στρατηγέ Δημήτρη Μούρτο έφυγες νωρίς και δεν έζησες τη χθεσινή ημέρα. Να είσαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσπάθειες σου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :