4 Ιουλίου 2013

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Τα αδέρφια από την Θύρα13 Γερμανίας ενημερώνουν πως η εκδήλωση για τον σύνδεσμο τους θα πραγματοποιηθεί για τις 7 Ιουλίου αλλα σε άλλο χώρο...
Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανέβηκε και στο επίσημο σαιτ της Θύρας13:

"Εξαιτίας της ανυπόφορης γερμανικής γραφειοκρατίας και λόγω έλλειψης χρόνου, η εκδήλωση της Θύρας 13 Γερμανίας με καλεσμένο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν καθίσταται δυνατό να λάβει χώραν στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Altenaerstr. 24 στο Lüdenscheid. Αυτό δε σημαίνει ότι η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί. Η ημερομηνία και η ώρα προς το παρών δεν αλλάζουν (Κυριακή 7.7.2013, 15:30) και η καινούρια διεύθυνση είναι Volmestraße 107a Brügge.

Υπενθυμίζουμε τη σημασία της εκδήλωσης αυτής και προσκαλούμε για άλλη μια φορά τα μέλη του συνδέσμου αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Παναθηναϊκής ομογένειας να παρευρεθεί στο event αυτό για να περάσουμε ένα όμορφο Παναθηναϊκό απόγευμα. Η προώθηση της εκδήλωσης αυτής σε όλη τη Γερμανία είναι μέγιστης σημασίας! Σας περιμένουμε!

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς, Θύρα 13 Γερμανίας".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :