27 Ιουλίου 2013

"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ"

Και το Παναθηναϊκό Κίνημα με τη σειρά επισημαίνει πως ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, στηρίζοντας όλοι οπως μπορούμε...

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος περνά στα χέρια των φίλων του Συλλόγου. Είναι χρέος όλων μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει την Αναγέννηση του Παναθηναϊκού μας.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, έδειξε στην πράξη ότι θέλει σύμμαχο τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο νέο ξεκίνημα.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι πλέον στα 60€ από 120€ που ήταν μέχρι πρόσφατα, ένα ποσό αρκετά προσιτό για όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατάργησε και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονταν για την εγγραφή μέλους.

Η ενέργεια αυτή μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, καθώς εξάλλου ήταν και ένα από τα αιτήματα μας σαν Παναθηναϊκό Κίνημα, έτσι ώστε ο απλός κόσμος να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Συλλόγου και να εξασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια στις όποιες αποφάσεις.

Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε και στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενότητα της Παναθηναϊκής οικογένειας".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :