26 Ιουλίου 2013

"ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

Χαρούμενος δηλώνει ο Νανο με την επιλογή του να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός...

Χαρακτηριστικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

"Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ζητήσω συγνώμη αν προσέβαλα ή απογοήτευσα κάποιον, όμως ήταν μοναδική ευκαιρία να ζήσω σε μια άλλη χώρα διαφορετικές εμπειρίες με ένα πολύ σημαντικό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να ευχαριστήσω την Πονφεραντίνα, διότι χωρίς αυτό τον σύλλογο ποτέ δεν θα ζούσα όσα έζησα μαζί τους, ευχαριστώ τους πάντες και ελπίζω η φετινή σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα".

Παρεμπιπτόντως, ο Ισπανός μπορεί να έχει πάρει μέρος σε δυο φιλικά με τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, καθώς στην πράσινη ΠΑΕ περιμένουν πρώτα την επίσημη επιστολή της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για την ελευθέρα του παιχτεί από την πρώην ομάδα του, έτσι ώστε και τυπικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :