9 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 13!

O Prasinomperes γράφει: Από την Δευτέρα 8 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός Αθλητικός 'Ομιλος άλλαξε σελίδα και πέρασε στον κόσμο του, στη Θύρα 13...Εκεί που η Παναθηναϊκή και μαχητική ψυχή δεν θα πάψει ποτέ να παλεύει για τα ιδεώδη του μεγαλυτέρου συλλόγου στην Ελλάδα!

Μπορεί ο Ερασιτέχνης να έχει πρόβλημα και χρέη, αλλά τώρα με την ιστορική αλλαγή θα πνέει νέος αέρας αισιοδοξίας και ηρεμίας, καθώς όλα θα τακτοποιηθούν με αγάπη και χωρίς συμφέροντα!

Αυτή η ιστορική αλλαγή όπως προείπα, εφερε πίκρα στην οικογένεια και τους νοσταλγούς της και αυτό γιατί όλοι ξέρουν πως τώρα ο Π.Α.Ο θα διαβεί σε δρόμους δόξας και τίτλων όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό! Ξιδάκι λοιπόν για όσους ξίνισαν και ας το καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του διπλά, οριστικά και αμετάκλητα δεν θα επιτρέψει ποτέ την οποιαδήποτε ενασχόληση της οικογένειας με τα κοινά του συλλόγου, ούτε καν στο τμημα  του σκάκι!   

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Γιώργος Καλαφάτης", Ηλίας Μιχαλαριάς, ένα παιδί βγαλμένο από τη Θύρα 13, τόνισε ως πρόεδρος:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα μέλη που ήρθαν και ψήφισαν και με την παρουσία τους και μόνο στήριξαν αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό μας.

Είναι μια προσπάθεια πάρα πολύ δύσκολη, όμως εμείς είμαστε οπλισμένοι με μαχητική ψυχή, όπως πάντα λέμε τόσα χρόνια εμείς οι οπαδοί και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αρμόζει. Πρώτο μας μέλημα είναι σίγουρα η μείωση των χρεών κι από εκεί κι έπειτα θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα αθλήματα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τα μέλη που ήρθαν και από αύριο κιόλας ξεκινάει μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για τον ΠΑΟ με πολύ όρεξη, με πιστεύω και πολύ ευθύνη".

Editorial: Prasinomperes

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :