26 Ιουλίου 2013

Η "ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ" ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΟΠΑΔΟΥΣ) ΤΗΣ!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ με ανακοίνωση του, ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα την νέα προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση...


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανοίγει τις πόρτες του στους απανταχού φιλάθλους του Τριφυλλιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα διοίκηση κάνει πράξη την πρώτη της υπόσχεση και ανακοινώνει ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα, στα γραφεία του Συλλόγου και στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα η νέα αίτηση εγγραφής μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τη συμπλήρωση της αίτησης (http://panathinaikos1908.gr/images/aitisi/melos.pdf), τη φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και ετήσιο κόστος εξήντα (60) Ευρώ θα μπορούν στο εξής να γίνουν μέλη στην οικογένεια του Ερασιτέχνη, έχοντας συμμετοχή στα δρώμενα του Συλλόγου και βοηθώντας έτσι το Σύλλογο. Η συμμετοχή όλων των φίλων του Παναθηναϊκού είναι απαραίτητη ειδικά την πρώτη χρονιά της νέας διοίκησης και γι’ αυτό ζητάμε την αρωγή όλου του κόσμου του Τριφυλλιού.

Εκτός από την εγγραφή μέλους, ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ενεργοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού του Συνδέσμου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» στην Εθνική Τράπεζα. Ο αριθμός για τους φιλάθλους του Τριφυλλιού που επιθυμούν να συνδράμουν είναι ο: 68674165201 (ΙΒΑΝ: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) ενώ ο ίδιος τραπεζικός λογαριασμός ισχύει και για την κατάθεση των 60 Ευρώ για όσους φίλους του Τριφυλλιού στείλουν ταχυδρομικώς (Κόνιαρη 45, Τ.Κ 11471) τις αιτήσεις εγγραφής τους".

Υ.Γ.Η εικόνα του άρθρου επεξεργάστηκε από την ομάδα του σαιτ για να απεικονίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Ερασιτέχνη Π.Α.Ο και τα αγωνιστικά τμήματα του!

Editorial: (greenarea team)


Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :