1 Ιουλίου 2013

ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

Ο Στέφαν Λασμε έμεινε και επίσημα στον Εξάστερο Παναθηναϊκό για να τα κατακτήσει όλα...
Η συνεργασία θα συνεχιστεί για τα επόμενα δυο χρόνια, ο Στέφαν έμεινε για να σβήνει τα φώτα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο δρόμο του σε κάθε διοργάνωση!

Από την Πέμπτη οι αρθρογράφοι μας έδιναν μια άλλη νότα στην υπόθεση Λασμε, από αυτή που επικρατούσε γενικά, πράγματι λοιπόν ο παιχτης έμεινε και θα φορά την Εξάστερη(προσωρινά) φανέλα!

-Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει λιτά:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «πράσινων» επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν περί παραμονής του Γκαμπονέζου σέντερ στο «τριφύλλι".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :