28 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο Γιάννης Αναστάσιου από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, αναγκαστικέ πρώτη φορά μετά το φιλικό με την Βαλενσιαν, να βάλει στην "πρίζα" τους παίχτες του...

Σαφώς ήταν ενοχλημένος από την απόδοση τους και δεν γινόταν να το αφήσει έτσι, γι' αυτό τους μίλησε σε υψηλούς τόνους ώστε να καταλάβουν και να βελτιωθούν, ατομικά και ομαδικά.

Χαρακτηριστικα οσα τους ειπε:

"Η εικόνα σας δεν ήταν καθόλου καλή, θα πρέπει όλοι να μάθετε ποια φανέλα φοράτε και να την σέβεστε πάνω απ' όλα, δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό σε κάθε ματς. Είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο.
Δεν μιλάω μεμονωμένα, η συνολική μας παρουσία ήταν πάρα πολύ κακή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :