30 Ιουλίου 2013

ΑΜΠΕΙΝΤ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΣΙΝΤΕΦΕΛΝΤ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... (VIDEOS)

Μεταγραφικό κρεσέντο του Παναθηναϊκού από την Δευτέρα, με μυστικότητα και γρήγορες κινήσεις έφερε στην Ελλάδα παίχτες και μάλιστα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση...

Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, τον 21 χρόνο Μεχντι Αμπειντ, δανεικό από την Νιούκαστλ για ένα χρόνο.

Ο Γαλλοαλγερινος άσος ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, χαρακτηρίζετε για την υψηλή τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα του άλλα και τη δημιουργία στη μεσαία γραμμή, είναι ένας παίχτης εργαλείο που θα βοηθήσει σημαντικά!

Επίσης ανακοινώθηκε και ο επιθετικός και διεθνής με την Ελπίδων, Νίκος Καρελης για 4 χρόνια. Όμως οι κινήσεις δεν σταματάνε, καθώς δεδομένος θεωρείτε και ο διεθνής άσος με την Εθνική Κροατίας, Γκόρντον Σίντεφελντ, ένα έγγραφο από την πρώην ομάδα του μένει που θα αναφέρει πως είναι ελεύθερος και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα για τρία χρόνια (εκτός απροόπτου). Είναι μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού καθώς είναι δυνατός και καλός με την μπάλα, γενικά έχει ηγετικό ρόλο.   

Αυτό ήταν η αρχή, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα συνεχιστεί πιο δυναμικά το μεταγραφικό πράσινο κρεσέντο με παίχτες που θα ισχυροποιήσουν ακόμα πιο πολύ την ομάδα, παίχτες έτοιμους και αρκετά έμπειρους με τίτλους σε ξένα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις!

-VIDEOS: Δείτε βίντεο με στιγμές του Αμπειντ:
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :