16 Ιουνίου 2013

"11 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!"

Ένας παίχτης με ψυχή, ο Κώστας Τσαρτσαρής, τιμήθηκε από τον κόσμο και την διοίκηση για την 11χρονη παρουσία του στον Παναθηναϊκό...

Χαρακτηριστικά η δήλωση του "Τσαρτσα" κάτω από συγκινητική φόρτιση:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή τη σημερινή. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια, με πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά περισσότερο για τη στήριξη την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας και πρέπει να τη στηρίζουμε πάντα! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα είσαστε πάντα η οικογένειά μου!".

Ο  Κώστας τιμήθηκε αναμνηστικό κύπελλο από τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακοπουλο, ο παίχτης αποθεώθηκε από πάνω απο 15 χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Τα μάτριξ του σταδίου έπαιζαν στιγμιότυπα από την καριέρα του στους πράσινους, ενώ τον τίμησε και η Θύρα 13 πριν την έναρξη της φιέστας του πρωταθλήματος!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :