8 Ιουνίου 2013

"ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13 ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ"

Η Θύρα 13 με μήνυμα της καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στη Λεωφόρο στο νέο πρωτάθλημα...
Χαρακτηριστικά το κείμενο αναφέρει:

"Μετά από πολλά χρόνια η Θύρα 13 της Λεωφόρου ξανανοίγει τις πόρτες της. Για πρώτη φορά το πέταλο θα ενωθεί και θα γίνει πιο δυνατό από ποτέ. Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εκεί, στις παλιές γνώριμες θέσεις μας και να υποστηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας σε αυτήν τη νέα προσπάθεια. Κανείς δεν περισσεύει, ούτε νέος, ούτε παλιός. Η Θύρα 13 και η ομάδα μας χρειάζεται όλους.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η τιμή τους είναι 120 ευρώ (συν 60 ευρώ η ετήσια συνδρομή του κάθε συνδέσμου). Σε αυτήν τη νέα αρχή πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες…

Υ.Γ. Με την ευκαιρία επιστροφής στην φυσική μας θέση, στη Θύρα 13 της Λεωφόρου δηλαδή, ήρθε πια η ώρα να αφήσουμε την ονομασία Ενιαίος Φορέας. Αυτή η ονομασία υπήρξε ως μεταβατικό στάδιο από μία κατάσταση στο παρελθόν όπου είμασταν χωρισμένοι, μέχρι το σήμερα, που είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ.

Μόνο Θύρα 13, λοιπόν, και τίποτα άλλο.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :