14 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΑΡΤΣΑ! (VIDEO)

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κώστας Τσαρτσαρης στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε από την ενεργό δράση, το έκανε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το νταμπλ με την αγαπημένη του ομάδα...
Ο "Τσαρτσα" ήταν από τις παλιές φουρνιές του Εξαστερου Παναθηναϊκού και κατέκτησε  πρωταθλήματα (όσα οι γαύροι 10), κύπελλα και ευρωπαϊκά, μια καριέρα γεμάτη τίτλους και δόξα, ήταν πάντα νικητής! 


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με προσωπική του δήλωση, αναφέρθηκε στην απόφαση του Κώστα Τσαρτσαρή, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση:
"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Κώστα Τσαρτσαρή για την πολύχρονη, πολύπλευρη και κυρίως ανεκτίμητη προσφορά του. Η πόρτα του Παναθηναϊκού παραμένει πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο με το ήθος και το επίπεδο του Κώστα Τσαρτσαρή. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσει μαζί μας, αλλά σεβόμαστε απεριόριστα την απόφασή του όσο κι αν μας στενοχωρεί. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι ο Κώστας αποχωρεί όπως ακριβώς του άξιζε: Πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας και μεγάλος πρωταγωνιστής σε επιτυχίες του Παναθηναϊκού".

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα ξεχάσει τον Τσαρτσα γιατί ήταν πάντα ενας μαχητής με πράσινη καρδία, τον ευχαριστούμε και σαν greenarea για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια!

-VIDEO:


Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :