14 Ιουνίου 2013

ΟΥΚΙΤΣ: "ΔΕΣΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ"

Στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Ροκο Ουκιτς θεωρείτε ίσως η πιο πετυχημένη φετινή μεταγραφή από πλευράς προσφοράς στην ομάδα...
Κάτι που το έδειξε σε όλα τα μεγάλα ματς, σε Ευρώπη και Ελλάδα!

Για την κατάκτηση του τίτλου δήλωσε:

"Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά που έγιναν άλλωστε είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις καθώς εκτός από την Ελλάδα έχω αγωνιστεί στη Σερβία και την Κροατία όπου συμβαίνουν παρόμοια πράγματα.

Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε παίρνοντας το πρωτάθλημα από τον πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα με sweep και δεν ήταν εύκολο γιατί το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε ήμασταν μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και προπονητές και αυτό κάνει δύσκολο το να βρεις χημεία. Όμως είχαμε την πνευματική δύναμη και δέσαμε ως ομάδα και τα καταφέραμε.

Αν είχαμε κάνει άλλη μία νίκη στην Ευρωλίγκα θα ήταν μια τέλεια σεζόν".

Edtorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :