10 Ιουνίου 2013

ΟΥΚΙΤΣ: "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΦ"

Ο Ροκο Ουκιτς συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς. Με τον τόνισε πως η άμυνα έδωσε τη νίκη...Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

"Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήρθε εδώ πιο αποφασισμένος. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το καταφέραμε στο δεύτερο μέρος. Ελέγξαμε το ρυθμό και στο τέλος το κάναμε πιο εύκολο".

Για το παιχνίδι της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, είπε...
"Άλλες φορές μπορεί να είσαι καλός και άλλες όχι. Παίζουμε σαν ομάδα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και αυτό είναι που μας δίνει τις νίκες".

Για τον τρίτο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ, είπε...
"Τι περιμένετε να απαντήσω; Εμείς θα πάμε να κάνουμε την ίδια δουλειά. Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι με τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός. Εμείς πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα".

Για το πως είδε  γενικά τον αγώνα, είπε...
"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Όλοι έκαναν το καλύτερο στο παρκέ. Νικήσαμε ένα ματς, τίποτα περισσότερο. Έχουμε άλλο ένα ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έδωσε τη μάχη του. Ας πάμε παρακάτω να δούμε τι θα γίνει".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :