3 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Γιάννης Αναστάσιου με την πολύχρονη καριέρα του στο εξωτερικό, έχει δημιουργήσει πολλές φιλίες και διασυνδέσεις με σημαντικούς παράγοντες ξένων συλλόγων αλλά και ποδοσφαιριστών...Ένας από αυτούς είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, μάλιστα ο ίδιος ο Αναστάσιου πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως είχε γευματίσει στο Μονακό με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μεταξύ αυτόν και ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας, εννοώντας τον "Ιμπρα" οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι, όπως επίσης ο "Ιμπρα" έχει κολλητό φιλο τον Μπαιράμι.

Έτσι λοιπόν ο Αναστάσιου είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον "Ιμπρα" και του ζήτησε να πει κάποια πράγματα στον Εμιρ για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική που θα του δώσει στην καριέρα του, ο Ιμπραίμοβιτς λοιπόν φέρεται να είπε στον Μπαιράμι... "Αφού έχεις πρόταση από τον Παναθηναϊκό να πας χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι μεγαλος συλλογος και θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου".

Αυτά τα λόγια του κολλητού του και όσα του είπε ο Αναστάσιου για το πλάνο που θα έχει στον Παναθηναϊκό, ήταν αρκετά για να πείσουν τον Μπαιράμι να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό τα επόμενα 24 ώρα!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :