8 Μαΐου 2013

ΖΕΚΑ: "ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΡΩΠΗ"

Ο Κάρλος Ζεκά μίλησε για τη τελευταία ελπίδα που έχει ο Παναθηναϊκός να βγει στην Ευρώπη...Μέσω του αγώνα μπαράζ με την Σκόντα Ξάνθη που θα συνδυαστεί σε περίπτωση μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

Για τον αγώνα μπαράζ κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη,είπε: 
"Θα παίξουμε ως ίσος προς ίσον σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον "τελικό", γιατί οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις. Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτόν τον αγώνα, να είμαστε δυνατότεροι από τον αντίπαλο μας και να τον κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία".

Για το αν υπάρχει φαβορί σε αυτόν τον αγώνα,είπε: 
"Νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για ισορροπία. Ούτως ή άλλως τερματίσαμε ισόβαθμοι στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες ήμασταν το ίδιο δυνατές. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

Για το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αν επηρεάζονται οι δύο ομάδες,είπε: 
"Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν κάμποσο καιρό να παίξουν, δεν θα τις επηρεάσει. Και το λέω αυτό, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν όρεξη να μπουν σε αυτό το παιχνίδι, να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα και να τελειώσουν την σεζόν με νίκη".

Για το κίνητρο που έχουν οι Πράσινοι,είπε: 
"Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και πρέπει να υπάρχει, γιατί αυτός ο αγώνας μπορεί να μας φέρει σε μια ευρωπαϊκή διεκδίκηση. Κάτι που σημαίνει πως αυτός ο αγώνας μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :