10 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη και το γκολ που πέτυχε η ομάδα και ίδιος κόντρα στην Ξάνθη, δήλωσε ο Λουτσιάνο Φιγκεροα...

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

Για το φοβερό γκολ που σημείωσε, είπε...
"Ποτέ δεν είχα καταφέρει να βάλω ένα γκολ από τόσο μακριά αλλά εκείνη τη στιγμή είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έτσι σούταρα. Δεν στόχευα να βάλω τη μπάλα εκεί αλλά ευτυχώς μπήκε και αυτό έχει σημασία. Είχε επιτυχία".

Για τη νίκη της ομάδας, είπε...
"Σε αυτό το παιχνίδι παίξαμε καλά. Είχαμε ανάγκη να τερματίσουμε εδώ που τερματίσαμε για να υπάρξει μία περίπτωση για είσοδο στις θέσεις της Ευρώπης. Ξέραμε ότι ήταν μία περίοδος κακή αλλά στον τελευταίο αγώνα κάναμε τα πράγματα όπως έπρεπε και έτσι κλείνουμε θετικά".

Για την απόδοση του στο παιχνίδι, το μέλλον του στην ομάδα και τον κόσμο, είπε...
"Είμαι πολύ χαρούμενος με τους φιλάθλους. Δεν πίστευα ποτέ όταν θα φώναζαν το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και ευχαριστώ το σύλλογο που μου στάθηκε σε μία δύσκολη φάση για μένα. Θέλω να μείνω και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό".

Editirial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :