27 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Ήταν γνωστό από το προηγούμενο καλοκαίρι, πως η διοίκηση του Εξαστερου Παναθηναϊκού ήθελε το άνοιγμα στην τεράστια αγορά  της Ασίας και κυρίως στην Κίνα...


Μάλιστα υπάρχει και σχεδόν συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρία ηλεκτρικών ειδών που εκτός απροόπτου θα "κοσμεί" με το όνομα της από του χρόνου τη φανέλα του Εξαστερου Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με κινεζική εταιρεία Marketing, Επικοινωνίας και διαχείρισης Αθλητικών Εταιρειών και Αθλητών, με έδρα τη Σανγκάη. Σκοπός της συνεργασίας είναι η είσοδος και η εμπορική αξιοποίηση του brand name της ομάδας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο νέος συνεργάτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης Αθλητικών Οργανισμών και Προσωπικοτήτων με εξειδίκευση στην προώθηση ξένων αθλητών, celebrities και ομάδων στην αγορά της Κίνας και εύρεσης χορηγιών και άλλων ευκαιριών για αυτούς. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα της στην Κίνα και έχει συνάψει συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ χορηγών και αθλητικών ομάδων και παικτών, ενώ διαχειρίζεται και προωθεί σειρά μεγάλων προσωπικοτήτων στην ευρύτερη αγορά της Ασίας.

Η εταιρεία θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κίνα, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της ευρύτερης περιοχής σε τομείς όπως το social media marketing, το merchandising, η διοργάνωση εκδηλώσεων, οι online δημόσιες σχέσεις, η προσέλκυση χορηγών και γενικότερα σε κάθε τομέα που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες αύξησης των εσόδων της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γίνεται έτσι η πρώτη ομάδα στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ που θα επιχειρήσει να διερευνήσει και εν τέλει να αξιοποιήσει τη δυναμικότερη αγορά του κόσμου.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε για τη συνεργασία:

"Ο Παναθηναϊκός γίνεται σήμερα η πρώτη ελληνική ομάδα και ταυτόχρονα η πρώτη Ευρωπαϊκή από το χώρο του μπάσκετ που ανοίγει το πεδίο της συνεργασίας της ως την Κίνα. Αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση καθώς καθιστά ξεκάθαρο το μέγεθος της κορυφαίας Ευρωπαϊκής δύναμης στο χώρο του μπάσκετ.

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ως Παναθηναϊκός ολοκληρώσαμε μια μεγάλη έρευνα μέσω της οποίας διαπιστώσαμε ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης. Ως εκ τούτου ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη ανοίγει ακόμα περισσότερο τα "φτερά" του και διευρύνει τη δεξαμενή των φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να εκμεταλλευτεί εμπορικά την παγκόσμια αναγνώρισή του.

Στόχος είναι μέσα απ' αυτή τη συνεργασία, εκτός των άλλων, να υπάρξουν γενικότερα οφέλη τόσο για το Ελληνικό όσο και για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :