7 Μαΐου 2013

"ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

Πρώτο "δείγμα" από Λεωφόρο πήραν οι παίχτες του Παναθηναϊκού έστω και σε μορφή προπόνησης...Πέρασαν 4-5 χρόνια από τότε που οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδωσαν τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα στη Λεωφόρο. Την Τρίτη του Πάσχα πάτησαν τα πόδια τους στον νέο χλοοτάπητα που θα τους φιλοξενήσει από τη νέα χρόνια για την επίτευξη των στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Ελάχιστοι είναι οι παίχτες της φετινής ομάδας που έχουν αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και πρωταθλήματος στη Λεωφόρο, όπως είναι οι Γιούρκας Σειραρίδης και Στέφανος Κοτσόλης, υπάρχουν και αυτοί που ανέβηκαν από την δεύτερη ομάδα και το γνωρίζουν καλά το γήπεδο γιατί αγωνίζονταν σε αυτό με τις ακαδημίες.

Ο Γιάννης Βονόρτας λοιπόν, γνωρίζοντας πως λίγοι από την ομάδα ξέρουν τι σημαίνει Λεωφόρος, τους τόνισε τα εξής:
"Αυτό είναι το γήπεδο που θα αγωνιζόμαστε από την νέα χρονιά. Εδώ χτυπά η καρδιά του τριφυλλιού, εδώ είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού. Έχουν γραφτεί τεράστιες στιγμές δόξας. Είναι το ζωντανό μουσείο του συλλόγου".

Στα της προπόνησης, όλα πήγαν καλά, οι Σισοκο και Φιγκεροα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, που με νίκη οι πράσινοι θα έχουν σοβαρές ελπίδες να συμμετέχουν στο Γιουροπα Λιγκ της νέας χρονιάς.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :