22 Μαΐου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΛΥΣΗ Ο ΜΠΑΙΡΑΜΙ (VIDEOS)

Όλο και ποιο κοντά στην απόκτηση του Εμιρ Μπαιράμι είναι ο Παναθηναϊκός...Ο διεθνής Σουηδός, εκτός απροόπτου θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μεταγραφή αξιόλογη που θα μπορέσει να βοηθήσει!

Ο 25 χρόνος άσος της Εθνικής Σουηδίας και συμπαίχτης με τον Ιμπραιμοβιτς, παίζει δεξι εξτρεμ, παίζει και αριστερά καθώς χρησιμοποιεί αρκετά καλά και τα δυο πόδια ας είναι αριστεροπόδαρος. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, τρεξίματα και καλή τοποθέτηση στην αντίπαλη περιοχή που του δίνει πλεονέκτημα στην τελική προσπάθεια. 

Ο Μπαιραμι φέτος αγωνίζονταν στην Μονακό και συνέβαλε στην άνοδο στη Λιγκ 1, ενώ ειχε δυο γεμάτες αγωνιστικές σεζόν με την Τβεντε, όπου την έβαλε στους δυνατούς της Ερεντεβισε, έχοντας και συμμέτοχες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

-Videos:
Editorial: (greenarea team)


Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :