21 Απριλίου 2013

"ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Ο πιο διακριθής στην επικράτηση επί της Βέροιας,  Βίκτορ Βιτολο, τόνισε πως όλοι φταίνε για την φετινή κακή χρόνια...
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα, είπε...
"Όποιος φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος πάντα να κερδίζει. Θέλαμε ν' αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με νίκη κυρίως για τους φιλάθλους μας. Πιο σημαντικό από τα γκολ είναι η νίκη για την ομάδα".

Για το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, είπε...
"Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν μεγάλη μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε καλά σε όλους τομείς τη φετινή σεζόν. Ήταν ένα σύνολο λαθών. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη τη νέα σεζόν".

Για το μέλλον του στην ομάδα, είπε...
"Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και από ότι έχω καταλάβει, η διοίκηση θέλει να με κρατήσει. Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα μιας εκ των καλύτερων ομάδων του κόσμου. Ο μόνος λόγος να φύγω είναι να αποτελέσω πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :