20 Απριλίου 2013

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΜΕΣ΄ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! (VIDEOS)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού την σεζόν που πέρασε έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια και οι κόποι της έφτασαν στην επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος...
Μέσα σε έναν κατάμεστο "Τάφο του Ινδού", με τους φίλαθλους να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα-παράνοια, τα κορίτσια της Σαμαντουρα κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή υστερα απο 8 χρόνια.

Οι πράσινες βασίλισσες, ξεκίνησαν αγχωμένα τον αγώνα, δεν είχαν καθαρό μυαλό στις επιθέσεις, ενώ στην άμυνα έδιναν χώρο στις φιλοξενούμενες όπου και εκμεταλλεύτικαν. Το Τριφύλλι ήταν πίσω στο σκορ για τα τρία πρώτα δεκάλεπτα, από το 35' λεπτό και μετά άρχισε η αντεπίθεση, με την αρχηγό Τουλα Καλετσου να παίρνει πάνω της την ομάδα, μαζί και με την ώθηση του κόσμου, ο τίτλος βάφτηκε πράσινος!

Τα κορίτσια με το σφύριγμα της λήξης έγιναν ένα στα πανηγύρια με μερίδα του κόσμου που κατέβηκε στο παρκέ, φωνάζοντας όλοι μαζί σύνθημα για την Τριφυλλαρα, βέβαια η ομάδα γνώρισε την αποθέωση όπως και άξιζαν!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-14, 26-28, 40-47, 67-61.

-VIDEOS:Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :