12 Απριλίου 2013

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ"

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την μεγάλη ανατροπή στο Παλαου Μπλαουγκρανα...Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι, είπε...
"Και το σημερινό ήταν ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, όπως το προηγούμενο. Είχαμε καλά στοιχεία που ήταν το αμυντικό κομμάτι και ο έλεγχος του ρυθμού. Στην επίθεση θεωρώ ότι σε πολλά κομμάτια δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε λάθη μυαλού, δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Η αδρεναλίνη ήταν μεγάλη, χάσαμε επιθέσεις από λάθη του μυαλού. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι, μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια".

Για τα ματς στο ΟΑΚΑ που ακολουθούν, είπε... 
"Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ έμπειρη, με βάθος στον πάγκο, μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις Ακόμη έχει τον πρώτο λόγο στη σειρά".

Για το τι τίτλο θα εβαζε σε εφημερίδα μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη, είπε...
"Πάθος!... Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :