14 Απριλίου 2013

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ!

Ένας ανώτερος Παναθηναϊκός σε όλα! Ξεφτίλισε τον διορισμένο και την κόκκινη παράγκα...


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κίνησε στο σκορ και μόνο, αλλά είναι σε όλα τα αλλά ο απολυτός νικητής απέναντι στη σαπίλα!

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα του σωματίου του Πειραιά ήταν τα δικά τους συνθήματα, για την ομάδα και τον πρόεδρο τους, αυτό το κατάφερε η ομάδα του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια τους ξεμπροστιάζει στον αγωνιστικό χώρο και μόνο, κάτι που οι λιμανίσιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει.

Ο Γαύρος είναι η ομάδα του αίσχους και του δημοσίου, πήγαν να κάνουν μια νέα Ριζουπολη οι ξεφτίλες με επιθεσεις στο πούλμαν της αποστολής και στα μέλη της διοίκησης που ήταν στο γήπεδο, αυτό είναι το ήθος του μεγάλου επενδυτή-εξυγιαντή τους, είναι το σωματείο της ΑΠΑΤΗΣ!

Ενα μπράβο αξίζουν στους παίχτες του Παναθηναϊκού και στο προπονητικό τιμ, που έδειξαν τη θα πει πραγματική μαγκιά και όχι νταηλίκι της πλάκας όπως κάνουν οι λιμανίσιοι από το 1996 και μετά. Μπράβο στους μάγκες με τα πράσινα!

Το γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσε ένας πραγματικός παιχταράς, ο Λουτσιάνο Φιγκεροα με εξαιρετικό πλάσε, πριν από το γκολ του λατίνου οι πράσινοι άξιζαν να βάλουν 2-3 γκολ αλλά οι αιωνία κωλοφαρδία των λιμανιών ήταν πάλι εκεί να τους συνοδεύει.

Αυτό το τερατούργημα του Πειραιά ξεφτιλίστηκε για άλλη μια φορά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠ...ΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :