24 Απριλίου 2013

ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! (VIDEO)

Στον 4ο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελονα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο κόσμος έδειξε για πολλοστή φορά πως είναι κάτι το μαναδικό...
Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πράσινοι οπαδοί, προκάλεσε την διεθνή αναγνώριση, τόσο από τα μμε ξένα και ελληνικά, αθλητών, αλλά και όσων ασχολούνται γενικά με τον αθλητισμό.

Η φανταστική ατμόσφαιρα λοιπόν, έχει καταλάβει την 4η θέση σε βαθμολογία ξένου οπαδικού σαιτ που δημιουργεί κάθε εβδομάδα ένα Top5, το σαιτ ασχολείται αποκλειστικά με τις καλύτερες εξέδρες σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Στο βίντεο παρακάτω, υπάρχει αναφορά πως το γήπεδο του ΟΑΚΑ ενώ η επίσημη χωρητικότητα του είναι περίπου 20.000, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν 30.000, κάτι που αποτελεί άξιο θαυμασμού.

Αξίζει να τονιστεί, πως σπάνια εξέδρα σε αγώνα μπάσκετ, είναι στο Top5 του Ultrasworld, Δείτε το βίντεο: Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :