21 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός τίμησε την ιστορία του και δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Επικράτησε της Βέροιας 3-2 αποχαιρετώντας μια κάκιστη χρονιά...
Η πράσινοι ήταν σοβαροί και θέλοντας να κλείσουν το πρωτάθλημα με νίκη, έκαναν το καθήκον τους χειροκροτώντας στο τέλος τον κόσμο, σε μια ένδειξη σεβασμού και ευχαριστώ για τη στήριξη!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και με νικητήριο γκολ του Βιτολο μετά από συνδυασμό Σισοκο και Φιγκεροα, τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Βιτολο και ο Σο.

Αυτή η αποτυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό επιτέλους τελείωσε και πλέον η διοίκηση καλείτε από αύριο να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, να γίνουν σωστές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Επίσης κάτι που πρέπει να τονιστεί, είναι πως επιτέλους ο Παναθηναϊκός φεύγει από το ακατάλληλο και άχαρο ΟΑΚΑ και παει στο σπίτι του, στην Λεωφόρο, όπου εκεί θα χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :