14 Απριλίου 2013

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ Ο ΟΣΦΠ"

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν και πάλι πυρ και μανία με τα αίσχη που έγιναν πριν τον αγώνα στην πράσινη αποστολή και όσα έγιναν από την διαιτησία...Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι, είπε...
"Αν δεν υπήρχε ο Παππάς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να έβαζε γκολ, ότι και αν γινόταν. Και αυτό γιατί ο φάουλ που έκανε ο Τζεμπούρ στον Σο θα το σφύριζε και... τυφλός".

Για την απόδοση των πράσινων,είπε...
Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει. Ηθικά είμαστε νικητές'".

Για το βρόμικο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε...
"Ελπίζω και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλους τους τομείς. Θα βγουν στην επιφάνεια τεράστια σκάνδαλα και πιστεύω ότι θα ξετυλιχθεί σύντομα το κουβάρι. Δεν επιτρέπεται να μιλήσω για διαιτησία…".

Ενώ μέσω του του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έγραψε...
"Τα συγχαρητήρια μου στον κ Σαρρη, τον Δουρο κλπ. Μόνο έτσι μπορούσατε να κερδίσετε αλλά...".

Μετά τη λήξη του αγώνα, έγραψε...
"Διαιτησία -ΠΑΟ 1-1".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :