25 Μαρτίου 2013

ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ (VIDEO)

Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και του Παναθηναϊκού, Ζιλμπερτο Σιλβα, αγωνίζεται ακόμα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το σαιτ footmercato του έκανε αφιέρωμα...Το γαλλικό σαιτ αναφαίρετε στην πορεία που είχε ο Ζιλμπερτο στην καριέρα του, από την Βραζιλία, στην Αγγλία και την Αρσεναλ, στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και ξανά πίσω στην πατρίδα του.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα  από το κείμενο αναφέρει: "Εάν το ποδόσφαιρο και Βραζιλία σημαίνει επίθεση, μπορεί να επικαλεστεί και μια εξαίρεση καθώς είχε έναν εξαιρετικό αμυντικό χαφ όπως είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα".

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε στιγμές του Ζιλμπερτο από την Αρσεναλ και τον Παναθηναϊκό, μια από τις φάσεις είναι και η εξαιρετική τριπλά που είχε κάνει σε αγώνα με τον Ηρακλή, περνώντας τρεις παίχτες που τον μάρκαραν.

-VIDEO:
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :