25 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΜΠΑΝΚΣ

Σε συνέντευξη του στο κανάλι της Euroleague, ο Μάρκους Μπανκς, τόνισε πως θέλει να μείνει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό...
Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

Για  την ιστορία του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση,είπε: 
"Έκανα πολλές ερωτήσεις στα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα όπως ο Διαμαντίδης ή ο Κώστας Τσαρτσαρής. Αυτοί οι δυο είχαν την απάντηση".

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό,είπε: 
"Τα αγαπώ αυτά τα παιχνίδια. Μου αρέσουν. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για πραγματικό πόλεμο μεταξύ των δυο κλαμπ. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ τις νίκες επί του Ολυμπιακού και σαν παίκτης καταλαβαίνω το γιατί".

Για τον περίεργο πανηγυρισμό που έχει θεσπίσει δείχνοντας τα μπράτσα του,είπε: 
"Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε έτσι απλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα, που ήμουν εδώ και ήθελα να δείξω στους οπαδούς ότι είμαστε δυνατοί, ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα".

Για το που αισθάνεται να είναι χρήσιμος και για την ομάδα μαθαίνοντας τον τρόπο παιχνιδιού,είπε:
"Ξέρετε τι θα ήθελα, τι θα μου άρεσε. Πριν το παιχνίδι με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ είχα συζητήσει με τον Μάικ και μου είχε μιλήσει για την αγάπη των οπαδών προς την ομάδα και τον ίδιο. Θα ήθελα να παραμείνω και να παίξω πολλά χρόνια για αυτή την ομάδα".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :