22 Μαρτίου 2013

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ"

Για νίκη που ήταν επιτακτική ανάγκη κόντρα στη Ρεαλ, έκανε λόγο ο Αργύρης Πεδουλακης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Μαδρίτη...


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι, είπε...
"Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που λειτούργησε το "πρέπει", έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε".

Για το πως ήρθε η νίκη, είπε...
"Πιστέψαμε στη νίκη, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε και αυτή η πίστη προερχόταν από την εικόνα μας το τελευταίο διάστημα, τα σημαντικότερα στοιχεία ήταν για μία ακόμα φορά ο ρυθμός και η άμυνα, όλα ξεκινούσαν από αυτά τα δύο, το ξέραμε και ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι".

Για τις πολλές χαμένες βολές, είπε...
"Αν ήμασταν υποφερτά εύστοχοι στις βολές, η νίκη θα είχε έρθει με λιγότερο άγχος".

Για το τελευταίο πεντάλεπτο και τη συνέχεια στον όμιλο, είπε...
"Θέλαμε να πάμε στο τελευταία πεντάλεπτο και το παιχνίδι να είναι κλειστό. Ξέραμε ότι στο πέντε εναντίον πέντε είμαστε καλύτεροι και παίζουμε πιο μυαλωμένα. Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, ειδικά λόγω του ότι είμαστε νέα ομάδα και "χτίζουμε" την αυτοπεποίθησή μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε η Μάλαγα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ξέρουμε ότι έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Στον όμιλό μας είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :