24 Μαρτίου 2013

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Η επιστροφή του παναθηναϊκού στη Λεωφόρο είναι δεδομένη! Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος συμφώνησαν σε όλα...


Το Σάββατο ξεκαθάρισαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν για τις αμοιβές που θα πάρει ο Ερασιτέχνης από τη χρήση τoυ γηπέδου από την ΠΑΕ.

Αυτό που μένει είναι να φτάσουν και τα υπόλοιπα χαρτιά από το ΥΠΕΚΑ για τις άδειες, όσον άφορα τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό όμως που μπορεί ξαφνικά να σταθεί εμπόδιο είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και αυτό γιατί την ελέγχει πλήρως  η ομάδα του λιμανιού και όπως είναι γνωστό δεν θα ήθελαν ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει πάλι μια δυναμική έδρα, όχι μόνο για τα πλέι οφ αλλά και για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν και ελπίζουν πως στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή στο πρώτο των πλει οφ (αν όλα πάνε καλά), θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στη φυσική έδρα του συλλόγου!

Editorial (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :