24 Μαρτίου 2013

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ"

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μαρκόπουλος μίλησε για ταύτιση απόψεων με τον Γιάννη Αλαφούζο για Λεωφόρο...


Κάτι που δεν γινοταν να μην συμφωνήσουν για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, είπε...
"Είχαμε μία απολύτως εποικοδομητική κουβέντα με τον κ.Αλαφούζο και τους συνεργάτες του και καταλήξαμε σε συμφωνία. Στην ανακατασκευή του γηπέδου θα συμμετάσχει με ένα μικρό ποσό και ο Ερασιτέχνης. Υπήρξε πλήρης κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει στο «σπίτι» του κι ευελπιστώ πως τα έργα θα ολοκληρωθούν σε χρόνο τέτοιο που θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει ορισμένα παιχνίδια και από τη φετινή περίοδο".

Για την ομάδα που θα παίζει στο ιστορικό της γήπεδο, είπε...
"Θα δώσει άλλη δυναμική στο σύλλογο η επιστροφή μας στη Λεωφόρο κι αυτό θα το δουν όλοι από τους πρώτους κιόλας αγώνες. Επαναλαμβάνω πως βρήκα απόλυτη ανταπόκριση στο πρόσωπο του κ.Αλαφούζου για όλα τα θέματα. Και για το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μία οικογένεια. Μας ενώνει το κοινό συμφέρον της επιβίωσης και σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ, θα πρέπει το ένα χέρι να τρίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :