3 Μαρτίου 2013

ΛΑΣΜΕ: "ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ"

Για την σημαντική στήριξη του κόσμου στον αγώνα με την Εφες και την πρόκριση στους 8, μίλησε ο Στέφαν Λασμε...

Χαρακτηριστικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:

Για την προσωπική του εμφάνιση στον αγώνα, είπε:
"Δεν το σκέφτομαι αυτό. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Κάθε φορά που κατευθύνεται αντίπαλος στη front line μας θέλω να τον σταματήσω και να την υπερασπιστώ".

Για τη μεγάλη νίκη επί της Εφές,είπε: 
"Ήταν σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κάνουμε προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί το κάθε λάθος κοστίζει σε αυτό το επίπεδο. Αν καλύπταμε και τη διαφορά, θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για να μπορέσουμε να έχουμε το αβαντάζ, αλλά σημασία έχει η ουσία Σημασία έχει ότι νικήσαμε. Πάντως κάναμε κάποια χαζά λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια".

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, είπε: 
"Οι φίλαθλοί μας ήταν απίστευτοι. Μας παρέσυραν. Πάντα βοηθούν ακόμα και όταν έχουμε χάσει παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι ο έκτος παίκτης μας στο παρκέ. Θα έλεγα ότι νικήσαμε λόγω του κόσμου μας".

Για την πρόκριση στους 8,είπε: 
"Είναι καλό ότι έχασε η Μάλαγα, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας και θέλουμε να την κάνουμε σωστά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους ‘8’ της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται χαλάρωση, αλλά εγρήγορση".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :