26 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! (VIDEOS)

"Φλέβα χρυσού" φαίνεται πως βρήκε ο Παναθηναϊκός στην Ουρουγουάη και το όνομα αυτού Καμίλο Σεμπάστιαν Μαγιάδα...Ο αρχισκάουτερ του Παναθηναϊκού, Ούγκο Βαρέλα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη, την Ντανoύμπιο, όπου ανήκει ο παίχτης.
Τα πράγματα δείχνουν πως αυτή τη στιγμή ο Καμιλο είναι στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι και θα ήθελε να έχει ένα προσύμφωνο από τώρα με τον παίχτη και την ομάδα του.

Ο Καμίλο είναι 22 χρόνων και από τα 19 του είχε τραβήξει τα βλέμματα και Ευρωπαϊκών ομάδων όπως της Ολλανδικής Γκρονιγκεν αλλά και της Λίβερπουλ, περιπτώσεις όμως που χάλασαν στις λεπτομέρειες.

Είναι διεθνής μεσοεπιθετικός με αρκετή τεχνική κατάρτιση,δημιουργικός, καλά πατήματα με τη μπάλα στα πόδια και γρήγορος. Ο νεαρός άσος μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης καθώς δουλεύει και τα δυο πόδια επίσης καλά. Για τον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ καλή λύση που μπορεί να έχει πολλά κέρδη αγωνιστικά γιατί το τόπι το γνωρίζει αλλά και μακροχρόνια καθώς είναι εξελίξιμος!  

-VIDEOS: Δείτε παρακάτω δείγμα από της τεχνικές ικανότητες του Μαγιαδα: 
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :