3 Μαρτίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑΤΕΣ!

Τα φίνα κορίτσια, οι νεανίδες του τμήματος βόλεϊ, είναι στα βήματα της γυναικείας ομάδας, αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 3-0 επί του Αίαντα Εύοσμου...

Τα πρώτα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλείας που γίνεται στον Ερασιτέχνη, στα τμήματα από τα οποία οι παίχτες/ιες θα μεταπηδήσουν κάποια στιγμή στις πρώτες ομάδες, φάνηκαν, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος απο τις νεανίδες του τμήματος βόλεϊ!

Οι πράσινες είχαν και την αξιοσημείωτη στήριξη  του κόσμου στο κλειστό του Άργους, καθώς εκεί έγινε το φάιναλ φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οι πρωταθλήτριες πλέον, δεν βρήκαν ιδιαίτερη δυσκολία από τις παίκτριες του Αίαντα και κατέκτησαν σχετικά εύκολα και τα τρία σετ!

Τα σετ του αγώνα: 25-19, 25-15, 25-18.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :