28 Μαρτίου 2013

Ε.Φ.ΘΥΡΑΣ 13: "ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ"

Ο Ε.Φ.Θύρας 13 με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό της Κυψέλη ώστε να ενισχυθεί η ομάδα βόλεϊ...Στην προσπάθεια που κανει για να μείνει στην Α1 του πρωταθλήματος και τη νέα χρονιά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

"Φτάσαμε λοιπόν, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 στο ανδρικό volley. Το Σάββατο στις 16:30 γεμίζουμε το κλειστό της Κυψέλης, σπρώχνουμε τον Παναθηναϊκό προς την νίκη και δεν αφήνουμε ούτε στιγμή το Αιγίνιο να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει έστω 1 σετ.

Η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στα play-outs με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά πόντων από τους αντιπάλους της, μια και μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Η Θύρα 13 και ο κόσμος του Παναθηναϊκού γενικότερα, έχουμε βοηθήσει και συνεχίζουμε να βοηθάμε και υλικά αλλά και ηθικά το τμήμα και το Σάββατο αυτό θα γίνει ακόμα περισσότερο όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Η ομάδα μόνο από εμάς μπορεί να σωθεί. Και θα σωθεί. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ – ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Να είστε όλοι εκεί…".


Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :