6 Μαρτίου 2013

10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (Pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στον προσεχή αγώνα με την Κέρκυρα...

Μια ακόμα αφορμή είναι ότι όλα τα εισιτήρια θα έχουν γενική τιμή 10 ευρώ, κατανοώντας βέβαια και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013)

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Τετάρτη 06 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ που θα διεξαχθεί στις 09/03/2013 17:15, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€. Η διάθεσή τους θα γίνεται όπως θα δείτε στη photo gallery.

Παράλληλα με τα σημεία διάθεσης εισιτήρια θα διατίθενται μέσω Internet στις Θύρες 3 και 13. Η διάθεση μέσω Ιnternet θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 08 Μαρτίου στις 12:00.

Επιπροσθέτως, στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στο Τμήμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, έχουμε τη χαρά να προσκαλέσουμε τους μαθητές όλων των βαθμίδων και τους συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες τους, για να παρακολουθήσουν δωρεάν το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν και να συμβάλλουμε ενεργά στη διαμόρφωση της αθλητικής παιδείας της μαθητιώσας νεολαίας της πόλης μας. Η προμήθεια των δωρεάν εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία διάθεσης τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρονται στον σχετικό πίνακα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 και 210-6897943), καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".


                                                  
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :