24 Φεβρουαρίου 2013

ΘΑΝΑΣΗΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΑ"

Ανήσυχος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με όσα συμβαίνουν στα οικονομικά και αγωνιστικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού...

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

Για την όλη κατάσταση,είπε...
"Δεν επιτρέπεται να έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Το θέμα είναι εμείς που αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να είμαστε εκεί στις δύσκολες στιγμές και όχι μόνο στις χαρές".

Για την επίσκεψη των οργανωμένων στην Παιανία,είπε... 
"Ήταν μία πολύ καλή κίνηση, αρκεί φυσικά να εκφράζονται με ευπρέπεια, γιατί αν αγριέψει η κατάσταση, περισσότερο κακό κάνουν, παρά καλό".

Για το μέλλον του συλλόγου,είπε... 
"Τον Παναθηναϊκό τον θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστεί. Πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει".

Για την πιθανή επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο,είπε... 
"Το θέλω πολύ, γιατί είναι το σπίτι μας".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :