26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πιτα έκοψε το Παναθηναϊκό κίνημα, θέτοντας ως πρώτο στόχο τις δημοτικές εκλογές...

Καθώς και την εκλογή εκπροσώπων στα νέα δημοτικά συμβούλια που θα προκύψουν μετά τις εκλογές, κυρίως όμως στο Δήμο Αθηναίων, ώστε να υπερασπιστούν τα ζητήματα του Παναθηναϊκού και είναι αρκετά όσον αφορά το γηπεδικό!

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκεί έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακροπουλος, ο πρώην πρόεδρος του βόλεϊ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, παλαίμαχοι από διάφορα αθλήματα του συλλόγου όπως οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Στράτος Σωπήλης, Διονύσης Λιβέρης και Ζαχαρίας Πιτυχούτης, ενώ παράλληλα τιμήθηκε και η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου.

Βέβαια την είδηση την έβγαλε ο Αχιλλέας Μακροπουλος, καθώς αναφέρθηκε στο θέμα επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου, στα λογικέ παράπονα και τις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ, τονίζοντας πως θα γίνει το παν ώστε να λυθούν οι διαφορές και η ομάδα να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :