7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PAO ABROAD ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ

Ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ...

Ύστερα από αξιέπαινη πρωτοβουλία του Pao Abroad, συγκεντρώθηκαν 1590 δολάρια, τα όποια και θα διατεθούν άμεσα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ που βιώνει άσχημες οικονομικές καταστάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Pao Abroad:

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη λήξη της έκτακτης καμπάνιας μας για την ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Μέσα σε μια μικρή περίοδο 10 ημερών και εν μέσω μεγάλων οικονομικών δυσκολιών, οι Παναθηναϊκοί δείξατε ακόμη μια φορά την έμπρακτη αγάπη σας προς το σύλλογο που τόσο πολύ αγαπάμε. Καταφέραμε και μαζέψαμε το ποσό των 1590 USD.

Αυτά τα χρήματα θα αποδοθούν άμεσα και στο ακέραιο προς το ιστορικό τμήμα του βόλεϊ, το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Μαζί με αυτό το χρηματικό ποσό στέλνουμε επίσης την αμέριστη αγάπη και στήριξη μας στους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο του τμήματος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, με κουράγιο, αυταπάρνηση και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ώστε να παλέψουν για να σωθεί η χρονιά.

ΕΜΕΙΣ είμαστε μαζί τους! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!

Απαραίτητη υπενθύμιση: Το www.paoabroad.com λειτουργεί και δέχεται εισφορές 365 μέρες τον χρόνο, 24/7.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :