27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ DEAL ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαρκόπουλο με θέμα το γήπεδο της Λεωφόρου...

Μετά από αυτή συνάντηση, όλα γίνονται σε πιο ευχάριστο περιβάλλον κατανόησης μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Οι δυο παράγοντες ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου με πιο αισιόδοξη ημερομηνία, το τελευταιο σαββατοκύριακο του Μαρτίου στον αγώνα με τον Πλατανιά  την 27η αγωνιστική. Επίσης κοινό σημείο υπήρχε και στο οικονομικό κομμάτι, όσον αφορά το χρηματικό ποσό που θα πάρει ο Ερασιτέχνης για τη χρήση, αλλά και για το περσινό ποσό που χρωστάει η ΠΑΕ από το ποσοστό των εισιτήριων.

Ο κ. Μακρόπουλος μεταξύ άλλων ρώτησε τον Γιάννη Αλαφούζο, αν υπάρχουν τα χρήματα για τα τελευταία έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο ώστε να πάρει άδεια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του απαντάει πως το μεγαλύτερο ποσό έχει συγκεντρωθεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα ολοκλήρωσης των έργων που απέμειναν. Σύντομα θα γίνει και νέα συνάντηση μαζί με τους νομικούς συμβούλους ώστε να πέσουν και οι υπογραφές για την επιστροφης της ομάδας στη φυσική της έδρα!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :