21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη διορθωμένη ποινή που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ...

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή κάτι παραπάνω από μαγειρεμένη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η αρχική ποινή ήταν απαγόρευση από τους αγωνιστικούς χώρους για δυο μήνες στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και μετά από λίγη ώρα... έπεσε κόκκινη παρέμβαση και η ποινή έγινε απαγόρευση για 2 μήνες εκτός γηπέδου.

Η αιτιολογία της ποινής είναι ότι οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον τελικό θεωρήθηκαν δυσφήμηση του αθλήματος, ενώ τα αίσχη που έχει κάνει τόσα χρόνια η ομάδα του Πειραιά σε όλα τα σπορ ήταν διαφήμιση... ντροπή είναι αυτή η στημένη απόφαση και δεν θα περάσει έτσι...! 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να δήλωσε μετά την διορθωμένη απόφαση:
"Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Οποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει έξω από το ΟΑΚΑ."

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :