28 Φεβρουαρίου 2013

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΑΚΗ!

Ο 26 χρόνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη, κρίθηκε ένοχος και θα έκτίσει ισόβια ποινή...

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ένοχη του για φόνο και πως στον 26 χρόνος εγκληματίας, δεν μπορεί να δοθεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό για την δολοφονική πράξη του κατά του αδικοχαμένου Ρουσάκη.

Κατά την ακρόαση της απόφασης από το δικαστήριο, υπήρχε ένταση και συγκίνηση, καθώς το τραγικό γεγονός παραμένει νωπό στη μνήμη των γονιών του θύματος.

Ο πατέρας του Γιάννη Ρουσακη, μετά την απόφαση και κάτω από συγκινησιακή φόρτιση, δήλωσε πως ο γιος του δεν θα γυρίσει πίσω αλλά η απόφαση της δικαιοσύνης ήταν εκείνη που έπρεπε. Η μητέρα του κατα τη διάρκεια της απόφασης ήταν στο ακροατήριο και κρατούσε την φωτογραφία του γιου της και συχνά ξέσπαγε σε λυγμούς.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :