18 Φεβρουαρίου 2013

Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"

Δεν άφησε αναπάντητη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλων την μετά 11 ημερών πρόκληση των Αγγελόπουλο για παρέμβαση της δικαιοσύνης κατά του προσώπου του...

Σχετικά με όσα έγιναν στον τελικό αλλά και τις δηλώσεις του μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κατά την διακοπή λόγο επεισοδίων και μετά το τέλος όπου κυπελλούχος αναδείχθηκε δίκαια ο Παναθηναϊκός!

-Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του, αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης; Το διαβάσαμε κι αυτό! Μετά τα όσα έκαναν οι οπαδοί της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας… Μετά την πλήρη κοροϊδία προς την Πολιτεία και τον φίλαθλο κόσμο με τη λίστα που δημοσίευσαν…

Μετά τα όσα ψευδή και συκοφαντικά που δήλωσαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στεφθήκαμε κυπελλούχοι… Μετά από όλα αυτά ζητάνε ΑΥΤΟΙ την παρέμβαση της δικαιοσύνης; Είναι να απορεί κανείς.

Υ.Γ. Αφού θέλουν να ασχολούνται με αγωγές, ας ασχοληθούν καλύτερα με τις αγωγές των πρώην αθλητών τους…".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :