24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Φ.ΘΥΡΑΣ 13!

Την πρωτοχρονιάτικη πιτα έκοψε ο Ε.Φ. Θύρας 13 στον κεντρικό σύνδεσμο, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα....

Πάνω από 2000 κόσμου βρέθηκαν στον "Κάστρο" από διαφόρους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, παρόν έδωσαν και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακροπουλος, ο Αργύρης Πεδουλακης, ο Γκιστ, αλλά και αθλητές άλλων τμημάτων του συλλόγου.

Η βράδια εξελίχθηκε ευχάριστα, σε μια άκρως Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα, με συνθήματα, μπύρα, καπνογόνα και συζητήσεις για ένα καλύτερο μέλλον του μεγαλυτέρου συλλόγου της χώρας, τον Παναθηναϊκό!

Η ευχή όλων είναι να έχουμε μια Παναθηναϊκή χρόνια παντού και με υγεία για να ακολουθούμε και να συρίζουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΜΑΣ!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :