28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ UEFA ΚΑΙ ΑΜΚ

Την Πέμπτη έγινε το Δ.Σ του Παναθηναϊκού που δεν κράτησε πάνω από μια ώρα, με κύρια θέματα την αδειοδότηση, την ΑΜΚ και την επιστροφή στη Λεωφόρο... 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα περάσει εναν ακόμα έλεγχο της ΟΥΕΦΑ και θα πάρει την αδειοδότηση για ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσης!
Όσον αφορά την κρίσιμη ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί σε επόμενη συνέλευση στις 22 Μαρτίου, ο Mr Skai, τόνισε πως είναι απαραίτητη η αύξηση για τον σύλλογο την παρούσα στιγμή γιατί υπάρχει οικονομική ανάγκη, δηλώνοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα που θα δώσουν ανάσα στην ομάδα για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η αισιοδοξία της Αλαφούζου, πηγάζει στο ότι το τελευταίο διάστημα είχε πολλές συναντήσεις με επιφανής οικονομικά φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουν τη διάθεση να συνδράμουν οικονομικά παίρνοντας μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Για τη Λεωφόρο επίσης, όλα έχουν μπει στη τελική ευθεία ώστε η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στο ιερό και ιστορικό αυτό γήπεδο. Τα τελευταίε έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με το πλάνο στις επόμενες 25 μέρες! 

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :